Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Bibliotheek Nootdorp in september maandje dicht

Vanaf 1 september gaat de vestiging Nootdorp van Bibliotheek Oostland aan de Markt een maandje dicht. Op 27 september kunnen de boeken geleend en teruggebracht worden in CulturA & Zo in de Dorpsstraat in Nootdorp. Een officiële opening van CulturA & Zo volgt later. Deze sluiting van ongeveer een maand heeft consequenties voor de bezoekers aan de Bibliotheek.

De leentermijn van de boeken wordt aangepast, u kunt langer lenen. De laatste dag om boeken in te leveren aan de Markt is zaterdag 31 augustus van 10.00-15.00 uur. Vanaf die dag is ook de buiteninleverbus definitief gesloten en is de vestiging Nootdorp niet meer telefonisch bereikbaar.

Het lenen en terugbrengen kan natuurlijk wel in alle andere vestigingen van Bibliotheek Oostland. Gereserveerde materialen kunt u afhalen in Pijnacker, Buurt & Zo aan de Julianalaan 47. Het telefoonnummer van Pijnacker is 015-3694430, daar kunt ook terecht voor al uw vragen over de verhuizing van de Nootdorpse vestiging. De Bibliotheek in Nootdorp verhuist, gaat u mee? Vanaf 27 september is iedereen van harte welkom, ook als u geen lid bent. U bent vast ook benieuwd naar de metamorfose van Theater CulturA.

Meer weten over de vorderingen van de verbouwing? Neem eens een kijkje op www.bibliotheekoostland.nl/theater.