Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Tante Boefie gaat literair

Na het succes in maart krijgt "Tante Boefie gaat Literair" op vrijdag 28 juni een vervolg. Gedichten en gedachten, omlijst met muziek. 

literair


Gezien het succes van de eerste keer is het niet vreemd dat er een vervolg komt. De organisatie meldde al dat er een wachtlijst was ontstaan van dichters die graag willen komen voordragen. Inmiddels komen er verzoeken uit heel Nederland binnen om voor te dragen tijdens het Open Podium. "Zelfs verzoeken en e-mails vanuit België stromen binnen" zo laat organisator Jeroen den Harder weten.

Dat smaakt naar meer: "De literaire avond in maart was met een volle zaal een daverend succes te noemen". Diverse genodigde dichters droegen uit eigen werk voor en daarna was er ruimte voor het Open Podium. Tussen de voordrachten door is er een muzikale omlijsting. De organisatie Biedt hiermee lokale muzikanten de kans om hun talenten te tonen op het podium.

Wil je je aanmelden voor het open podium, dan dan dit alleen door een e-mail te sturen naar jeroendenharder@gmail.com. Aanmelden ter plaatse is niet mogelijk. Vol is ook echt vol en er is een maximum van drie gedichten tijdens het open podium!

Tante Boefie gaat Literair
Oostlaan 15, Pijnacker.
28 juni om 20.00 uur

Gratis entree!

www.facebook.com/dichterindedop