Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Tai Chi in Ontmoet!

Uw lijf weer soepel en in balans laten bewegen. 

Op verzoek van Welzijn Lansingerland gaat Nonna de Bruijn (professioneel en ervaren en gepassioneerde leraar in Tai Chi) elke vrijdag twee groepen lesgeven in Ontmoet! (Wilhelminastraat 1a Bergschenhoek - De Stander) De tijdstippen zijn van 9.00 - 10.00 uur en van 10.15 - 11.15 uur. Op 5 en 12 april zijn er gratis proeflessen.

De interesse in Tai Chi was bij Nonna gewekt toen zij in Den Haag een demonstratie zag van een Chinese grootmeester. De zachte, ronde en vloeiende bewegingen waren zó mooi om te zien. Dát wilde zij ook gaan doen. Vanaf 1996 tot op heden heeft zij in Den Haag les van diezelfde grootmeester, Shifu Fei Yuliang .Bij hem heeft Nonna de opleiding tot leraar tai chi gedaan. In 2001 behaalde zij haar 1ste en in 2008 haar 2de leraar diploma.

Nonna heeft jarenlang ervaring in lesgeven in Tai Chi bij verschillende Welzijns instanties. Dat waren groepen voor 50 plus. Zij had daar leerlingen van 50- tot en met 92 jaar.

Er wordt op veel verschillende manieren en in veel verschillende vormen les gegeven, kom op 5 april en op 12 april naar de gratis proeflessen en ervaar hoe Nonna les geeft in Ontmoet. Laat uw lijf weer soepel en in balans bewegen.

Aanmelden en informatie: Nonna de Bruijn 06 48474580 nonna.de.bruijn@gmail.com