Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Workshop “Grip op je knip” door Petrine van Olst

Tijdens de Open Coffee Lansingerland bijeenkomst van maandag 4 maart wordt de workshop “Grip op je Knip” verzorgd door Petrine van Olst van Credifit.

“In de workshop ‘Grip op je knip’ leer ik je hoe je grip houdt op je geld. Na het volgen van mijn workshop weet je hoe je inzicht kunt krijgen in de geldstromen binnen je onderneming. Je weet hierdoor op tijd of je wel of niet aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen en je eventueel nog kunt bijsturen. Dit geeft rust en ruimte waardoor je je als ondernemer volledig op je business kunt focussen!”

Om je voor te bereiden op de workshop kun je de Grip op je Knip QUIZ alvast doen! www.credifit.nl/grip-op-je-knip/inschrijven.

Petrine van Olst traint en coacht ondernemers met het grip krijgen op hun financiën. Door inzicht te hebben in de financiën weet je als ondernemer of je goed bezig bent, of dat je je koers moet wijzigen. Iedere ondernemer is verplicht een administratie te voeren en aangifte te doen bij de belastingdienst. Dit wordt vaak na afloop van het boekjaar verzorgd door de boekhouder of accountant. Het is echter van groot belang dat je als ondernemer zelf weet hoe je ervoor staat. Hoe gezond is je onderneming eigenlijk? Kun je je leveranciers allemaal betalen? Kun je gaan investeren? Moet je van rechtsvorm wijzigen? Kun je je belasting wel betalen? Dit zijn slechts een aantal van de onderwerpen die behandeld worden in de trainingen van Credifit.

Naast de workshop/presentatie is er voldoende tijd om te netwerken met andere ondernemers uit Lansingerland en omstreken, zo ziet het programma er globaal uit:

  • 09:00 uur: deur open – koffie/thee
  • 09:30 uur: workshop/presentatie
  • 10:00 uur: netwerken
  • 11:00 uur: aan het werk of nog even blijven hangen

Kom jij ook bij ons laagdrempelig netwerken? Onze Open Coffee is bij uitstek de netwerkbijeenkomst om je lokale netwerk uit te breiden. Wil jij erbij zijn? Meld je dan direct aan!

Wanneer?
maandag 4 maart 2019
van 09:00 tot 11:00 uur

Locatie
Muller & Co. Brasserie Wijnbar
Kerksingel 9
2651 CC Berkel en Rodenrijs