Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Vrijwilligerswerk doe je voor anderen én jezelf

Vrijwilligers worden niet betaald. Niet omdat ze waardeloos zijn maar omdat ze onbetaalbaar zijn! En vrijwilligerswerk is gewoon leuk.

Ook in Lansingerland zouden zonder vrijwilligers veel dingen in de buurt niet gebeuren. Vrijwilligers zijn er op heel veel plekken: bij de sportvereniging, binnen zorg en welzijn, bij wereld- en kringloopwinkels, bij evenementen als de Samenloop voor hoop en op nog veel meer plaatsen.  En er worden nog veel vrijwilligers gezocht.

Alle vrijwilligers dragen een steentje bij. Maar ze vinden ook veel: leuke contacten, nieuwe dingen leren, het werken voor ideële motieven…. Het is daarom belangrijk mensen vrijwilligerswerk doen wat bij ze past. Het VIP Lansingerland helpt mensen een passende plek te vinden.

Het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.