Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Een gezellige avond met ‘Samen aan Tafel’

Op 13 december staan de vrijwilligers weer in de keuken voor een heerlijke maaltijd bij Samen aan Tafel. Dit keer brengen zij de Kerst al naar u toe met een speciaal kerstmenu. Inmiddels zijn er al 3 etentjes achter de rug, elke avond zat vol gezelligheid en lekker eten.

De etentjes zijn bedoeld voor iedereen in de wijk die gezelligheid zoekt of meer contact wil met medewijkbewoners. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom om aan te schuiven. Kosten voor het etentje bedragen € 4,50 per persoon. Met dank aan de supermarkten Jumbo en Albert Heijn, door hun sponsoring kan er voor deze prijs een heerlijk, vers bereid 3-gangenmenu op tafel worden gezet.

Samen aan Tafel wordt georganiseerd door Doel Delfland, onderdeel van GGZ Delfland, de Bibliotheek Oostland en Kwadraad Maatschappelijk Werk en bestaat uit een reeks etentjes in verenigingsgebouw ‘het Kievitsnest’ in Berkel en Rodenrijs.

Schuift u ook aan? Meld u zich dan wel even aan bij Marc Vercouteren: m.vercouteren@ggz-delfland.nl / 06 81 63 28 61.

De volgende edities van Samen aan Tafel zullen plaatsvinden op 10 januari en 14 februari.

View this post on Instagram

Op 13 december staan de #vrijwilligers weer in de #keuken voor een heerlijke #maaltijd bij #SamenAanTafel. Dit keer brengen zij de #Kerst al naar u toe met een speciaal #kerstmenu. De etentjes zijn bedoeld voor #iedereen in de #wijk die #gezelligheid zoekt of meer contact wil met #medewijkbewoners #BerkelenRodenrijs #lansingerland #oostland #zuidholland #etentje #sociaal #kwadraad #ggzdelfland #doeldelfland #bibliotheekOostland #maatschappelijk #maatschappelijkwerk #tegeneenzaamheid #eenzaamheiddoorbreken #eenzaamheid #Kievitsnest #dekievit

A post shared by Evenementen Kalender Oostland (@eventsoostland) on