Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Cursus 'Samen Kunst Kijken'

De Bibliotheek Oostland en kunstenares Naomi Lamens van Praktijk Eigen-Zinnig-Heid organiseren vanaf 25 januari de cursus Samen Kunst Kijken in vestiging Pijnacker.

Deelnemers leren in deze vijfdelige cursus op een andere manier naar kunst kijken. Daarbij gaat het niet zozeer om de kunstenaar of de stijl, maar juist om het zien en het interpreteren van de details en het verhaal in een schilderij. Wat zie ik en wat betekent dat in het grote geheel?

Tijdens elke bijeenkomst van anderhalf uur worden één of twee kunstwerken samen bekeken en besproken in een steeds wisselende opzet. Afsluitend wordt kort informatie over de kunstenaar en de stijl gegeven. Aan het einde van de reeks hebben je een nieuwe manier van het bekijken van kunst ontwikkeld. Zo wordt een museumbezoek een hele andere ervaring!

Kennis van kunst is natuurlijk altijd leuk, maar beslist niet nodig om aan Samen Kunst Kijken deel te kunnen nemen.

Over Naomi Lamens

Naomi Lamens (1987) is sinds 2009 werkzaam als Kunstzinnig Therapeut vanuit haar praktijk Eigen-Zinnig-Heid. Door haar brede kennis over zowel kunstzinnige technieken als kunst geeft ze hiernaast ook kunstzinnige workshops zoals de cursus Samen Kunst Kijken. Lees meer over Naomi Lamens op de website van Eigen-Zinnig-Heid (www.eigen-zinnig-heid.nl).

Cursusdetails
Data: vrijdag 25 januari, vrijdag 1 februari, vrijdag 8 februari, vrijdag 15 februari en vrijdag 8 maart (vijf cursusdagen op vrijdag)
Tijd: 11.00-12.30 uur
Locatie: vestiging Pijnacker, leestafel bij de Kunstuitleen
Kosten: € 45,00
Let op: er is plaats voor minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.

Aanmelden en betalen (Ticket is geldig voor alle vijf cursusdagen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Bibliotheek Oostland en kunstenares Naomi Lamens van Praktijk Eigen-Zinnig-Heid organiseren vanaf 25 januari 2019 de cursus 'Samen Kunst Kijken' in vestiging #pijnacker 🎨 Kaarten verkoop (en meer informatie) via website 🎟️ #Kunst #CultuurPN #samenkunstkijken #pijnackernootdorp #oostland #kunstkijken #naomilamens #lerenkunstkijken #kunstverhaal #kunstsnuiven #kunstbekijken #cultuur #educatie #schilderij #kunstgeschiedenis

A post shared by Bibliotheek Oostland (@bibliotheekoostland) on