Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Lezing Ed Aldus over klimaatverandering

Tijdens de najaarseditie van de Week van ons Water verzorgt Ed Aldus, de bekende weerman van RTV Rijnmond een lezing over het weer, klimaatverandering en ons gedrag. Hij neemt u op 19 oktober mee in een boeiend verhaal en laat zien dat het weer de laatste decennia van extremen aan elkaar hangt.

Wat doet dit veranderende klimaat met het weer in onze regio? Wat is mist eigenlijk en krijgen we de komende winter net zoveel sneeuw als in 1979? Wat doen organisaties en hoe kunt u zelf inspelen op de klimaatverandering. Dit zijn enkele onderwerpen die voorbij komen.

Interactie met het publiek
Ed Aldus weet het publiek, jong en oud, altijd weer te boeien met zijn verhaal over dit actuele onderwerp. Tijdens zijn lezing is volop interactie met het publiek mogelijk. Niet alleen aan hem maar ook aan de gemeente en de hoogheemraadschappen van Delfland en Schieland en de Krimpenerwaard kunt u uw vragen stellen.

Aanmelden
U bent van harte welkom om deze gratis lezing bij te wonen. De lezing vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Bergschenhoek op donderdag 19 oktober en start om 19.30 uur. Rond 21.00 uur is er nog een afsluitend hapje en drankje.

Wilt u zich vooraf aanmelden in verband met het beschikbaar aantal plaatsen. Geef daarbij ook aan met hoeveel personen u komt. U kunt zich aanmelden via e-mail communicatie@lansingerland.nl of via het telefoonnummer 14 010.