Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Slotconcert door Arjan Breukhoven op 7 oktober in Berkelse Dorpskerk

CONCERTEN 7 OKT EN 11 NOV GAAN NIET DOOR 

Vanwege een onfortuinlijke val op 27 september, waarbij ik zowel in mijn rechter hand alsook in mijn linker elleboog een botbreuk opliep, heb ik meerdere concerten als organist en als pianist moeten annuleren.

Hoelang het herstel zal duren is op dit moment nog niet precies te zeggen. Via deze site wordt u op de hoogte gehouden.

Vandaar dat ook de concerten, die in eigen organisatie zijn, op 7 oktober in Berkel en Rodenrijs en op 11 november in Maassluis zijn geannuleerd en naar een nader te bepalen datum verzet.

De reeds betaalde kaarten zullen binnenkort worden gerestitueerd.


Op zaterdag 7 oktober 2017 geeft Arjan Breukhoven het laatste orgelconcert van de concertserie dit jaar in de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. Het concert heeft als thema: “Populair Orgelconcert”.

Vanaf acht uur speelt Arjan Breukhoven een avondvullend programma waarbij de organist populaire en zeker ook spectaculaire muziek zal laten horen op het prachtige orgel zoals de beroemde toccata van Boëllmann en de verstilde Cantilena van Rheinberger. Ook zal de organist zijn improvisatietalent zeker laten horen! Het publiek kijkt tijdens het concert in de keuken van de organist via een groot beeldscherm.

Arjan Breukhoven bespeelt in binnen- en buitenland jaarlijks vele orgels en vleugels tijdens concerten. Zo toert hij dit jaar o.a. door de USA, Finland, Rusland en 4x Duitsland. Als organist is hij verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs en als dirigent aan een drietal zeer grote mannenkoren. Ook als componist geniet hij bekendheid. Al vele jaren is hij o.a. regelmatig te zien bij het televisieprogramma Nederland Zingt.

Concerten van Arjan Breukhoven onderscheiden zich van vele andere orgelconcerten door de interactie met het publiek. Tijdens het concert presenteert hij zijn eigen programma met aankondigingen, anekdotes en wetenswaardigheden achter de composities die hij speelt. Hierdoor worden de concerten toegankelijker voor een groter en jonger publiek. Ook de keuze van de programma’s draagt hier zeker ook aan bij.

Kaarten zijn te reserveren via www.arjanbreukhoven.nl/agenda, maar zijn ook verkrijgbaar aan de kerk voor € 10,-. Meer informatie: www.arjanbreukhoven.nl