Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

De Verbeelding

De Verbeelding is opgericht om te dienen als podium voor de culturele verenigingen binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Elk jaar geeft de Verbeelding de Pijnacker-Nootdorpse verenigingen de kans mee te doen aan de culturele manifestatie in het laatste weekend van september. Er wordt jaarlijks een thema gekozen. Op basis daarvan moeten de deelnemers hun bijdrage baseren.

De Verbeelding, hét culturele evenement van Pijnacker-Nootdorp voor en door dorpsgenoten, vindt in 2015 plaats op 25, 26 en 27 september. Het thema is, zoals elk jaar het thema van de Kinderboekenweek. Dit jaar: Raar… maar waar!

De aftrap is traditioneel op vrijdagavond in de bibliotheek. Het Overdagkoor uit Delfgauw gaat de Verbeelding spetterend openen met een gezongen raamvertelling. Dit jaar is er geen grote expositie inde bibliotheek, maar wel een Atelierroute. Van de deelnemers aan de Atelierroute is wel werk te zien in de bibliotheek. Stap lekker op de fiets en bezoek verschillende ateliers in Pijnacker en/of Nootdorp. Zie de kunstenaar aan het werk!
De zaterdag staat weer bol van activiteiten op het Raadhuisplein, het Witte Huis, het CJMV-gebouw en de bibliotheek. U kunt zich aanmelden voor de verschillende activiteiten.

Adresgevens
Pijnacker
www.deverbeelding.nu

Contactpersoon
Secretariaat De Verbeelding