Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Informatie- en Inschrijfavond Cursussen Najaar 2019

Belangstellenden die kennis willen maken met het cursusprogramma van SeniorWeb Lansingerland dat begin september van start gaat kunnen op dinsdag 20 augustus 2019 bij deBibliotheek Oostland terecht:

  • in vestiging Bleiswijk, ’t Web, aanvang 10.00 uur
  • in vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!, aanvang 14.00 uur
  • in vestiging Berkel en Rodenrijs, aanvang 20.00 uur

U hoeft zich niet vooraf aan te melden.  

Vrijwilligers van SeniorWeb geven informatie over de mogelijkheden om uw vaardigheden met de computer, smartphone of tablet te vergroten. Ook als u nog helemaal niet bekend bent met computers of internet.

Na een korte presentatie kunt u zich die dag meteen inschrijven voor de cursus of workshop van uw keuze, want de belangstelling is groot en vol is vol. Het cursusaanbod, waaronder cursussen en workshops over Windows 10, Android Tablets, iPads en Smartphones, is elders te vinden op deze website. Nieuw dit najaar zijn cursussen over Digitaal nalaten, Genealogie en Reizen met het openbaar vervoer.

Ook verzorgen wij drie thema avonden over Genealogie (18 september), Werken in de Cloud (16 oktober) en Domotica (20 november) in de bibliotheek in Berkel en Rodenrijs van 20.00 - 22.00 uur. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Programmaboekje downloaden

Hier kunt u het nieuwe programmaboekje Computer-, Tablet- en Smartphonecursussen Najaar 2019 downloaden

Klik hier om het PDF bestand te downloaden

Aanmelden / Contact

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor één van onze cursussen of workshops stuur dan een e-mail naar seniorweblansingerland@gmail.com
Aanmelden kan door of online het Aanmeldingsformulier in te vullen of door een email te sturen naar seniorweblansingerland@gmail.com.

Ga naar het Aanmeldingsformulier

seniorweblansingerland@gmail.com

Bibliotheek Oostland

20 augustus 2019

20:00 - 22:00

Nieuwstraat 25

Berkel en Rodenrijs

De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig