Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Vitaal ouder worden

VITAAL OUDER WORDEN- zinvolle lessen in Ontmoet! en De Leeuwerik 
 

Wilt u een gezonde geest in een gezond lichaam? Dat kan met  ‘Do-in’ oefeningen om vitaal oud te worden en te blijven. De oefeningen komen uit het Verre Oosten en worden al 5.000 jaar beoefend om zo oud mogelijk te worden met een goede kwaliteit van leven.  

 

WAT IS DO-IN?

Met Do-in gaan we zorgen dat alles in ons lijf gaat stromen zodat blokkades worden opgeheven en u zich gezond en gelukkig gaat voelen. Uw lichaam ontspant en uw geest wordt helder.

 

DE LES

De lessen zijn geschikt voor iedereen die vitaal oud wil worden. Het is bedoeld voor mensen van 60+ tot 100+ en ouder. De lessen kunnen zowel op de stoel als op de mat op de grond beoefend worden.  De les wordt gegeven door een ervaren    therapeute met veel persoonlijke aandacht.

 

ERVARINGEN

 

ANNA:

Iedereen die wat ouder wordt, wil graag gezond en vitaal oud worden. Ook ik zocht iets wat mij daarbij zou kunnen helpen om dit te bereiken en me goed te voelen. Ik ben aan de cursus Do-in begonnen en vanaf les 1, vond ik de oefeningen, die niet moeilijk zijn, erg fijn om te doen. Ik word er ontspannen en soepel van. Susan kijkt naar de individu en waar nodig wordt je geholpen. Na de les van 1 uur merk ik al het verschil en ben ik beter in balans. Begin het jaar goed en volg de Do-in lessen, je zult er geen spijt van  krijgen.

 

Een 77-jarige deelneemster:

ik stel vast bijzonder blij te zijn met de Do-in lessen, waarvan ik voordat ik eraan begon totaal nog nooit had gehoord. Voor bekenden met beweging op oudere leeftijd zijn er veel raakvlakken in de lessen te bespeuren en ook daarom héél fijn om mee te doen. Echter zullen de ouderen met nog weinig ervaring met wat extra beweging voor de spieren en de gewrichten hiertoe moeten worden aangetrokken en die zullen zeker profijt gaan krijgen van de lessen. Bent u dus niet veel gewend om te bewegen, ook al bent u nog niet “bejaard” zou ik u willen aanraden deze Do-in lessen te komen proberen en u zult ontdekken welk gevoel van ontspanning erna gaat volgen.

 

KOSTEN

€ 6,00 per les incl. 9 % BTW of € 5,00 voor mensen met een actief pas.

LOCATIE EN TIJD

Ontmoetingscentrum de Leeuwerik, Leeuwerikstraat 4 in Bleiswijk

Elke maandag van 14.00 tot 15.00 uur

 

Centrum ‘Ontmoet!’, Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek
Elke dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur

Dienstencentrum De Leeuwerik

18 maart 2019

14:00 - 15:00

Leeuwerikstraat 4

Bleiswijk

€ 6,00 per les incl. 9 % BTW of € 5,00 voor mensen met een actief pas.