Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Formulierenbrigade in Pijnacker

Niet iedereen vindt het even gemakkelijk om formulieren in te vullen. Om in aanmerking te komen voor voorzieningen is dit toch veelal noodzakelijk. Gelukkig is er goed nieuws: u kunt de hulp inschakelen van de Formulierenbrigade.

Voor wie
De Formulierenbrigade is er voor inwoners van Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw. De Formulierenbrigade wordt gevormd door een groep enthousiaste en getrainde vrijwilligers die goed op de hoogte zijn van wat er bij het invullen van een formulier komt kijken. Samen met u vullen zij uw formulier in.

Voor wat kunt u voor langs komen:
aanvragen kwijtschelding gemeentelijke belastingen en/of waterschapsbelasting, bijzondere bijstand, aanvraag of wijziging huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag. Ook voor inschrijving bij het werkbedrijf UWV kunt u bij de brigade terecht.
Staat uw formulier niet er tussen of twijfelt u, neem dan altijd contact met ons op via 015-3692812. Dagelijks tussen 9.00-13.00 uur.

U kunt zonder afspraak terecht. 
Vóóraf een afspraak maken kan ook. Om een afspraak te maken belt u op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur met telefoonnummer: 015-3692812. (buiten deze tijden kunnen er geen afspraken worden gemaakt).

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp

Buurt & Zo

15 maart 2019

09:00 - 12:00

Prins Hendrikstraat 28

Pijnacker