Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Spreekuur Driemensschap Pijnacker

Het Driemensschap Pijnacker (wijkmanager, wijkagent en jongerenwerker) houdt maandelijks spreekuur op verschillende locaties in Pijnacker. U kunt zonder afspraak bij hen binnenlopen.

Het Driemensschap is de verbinding tussen bewoners en gemeentelijke organisatie. Ook staan ze in contact met andere organisaties, zoals bijvoorbeeld woningcorporaties. 

Het Driemensschap bestaat uit wijkmanager Peter van der Sman, wijkagenten John Spaapen, Suzan Houweling en Judith Vendrig en jongerenwerker Tarek Gallab.

Onderwerpen spreekuur

Voor welke onderwerpen kunt u het Driemensschap aanspreken? Dat kan over allerlei zaken gaan, als het maar de leefbaarheid in de wijk of buurt of groepen van bewoners aangaat. Denk bijvoorbeeld aan het groen, het verkeer, het spelen, de veiligheid. Maar als u iets voor uw woonomgeving of medebewoners wilt doen of organiseren en heeft u daar vragen over, loopt u dan zeker ook even binnen. Misschien kan het Driemensschap u verder helpen.

Voor individuele kwesties als een bouwvergunning, uitkering of belastingaanslag moet u niet bij het Driemensschap zijn. Daarvoor moet u de betreffende publieksafdelingen benaderen.
 

Spreekuur 2019 (onder voorbehoud) Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur Locatie
Januari 22 Sportcentrum De Viergang
Februari 19 Bibliotheek Oostland
Maart 19 Winkelcentrum Keijzershof
April 16 Bibliotheek Oostland
Mei 21 Sportcentrum De Viergang
Juni 18 Bibliotheek Oostland
Juli Vakantie -
Augustus Vakantie -
September 17 Winkelcentrum Keijzershof
Oktober 15 Bibliotheek Oostland
November 19 Sportcentrum De Viergang
December 17 Bibliotheek Oostland

Sportcentrum De Viergang

21 mei 2019

19:00 - 20:00

Sportlaan 1B

Pijnacker

Gratis toegang