Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Inloopspreekuur De Laatste Eer

de-laatste-eer-logo

 

 

De Laatste Eer organiseert regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor de leden.  Zo organiseert De Laatste Eer jaarlijks de ledendag, is er een vast inloopspreekuur en ontvangen leden twee keer per jaar het magazine Delfts Leven.

De Laatste Eer is een vereniging zonder winstoogmerk. Wij richten ons op de wensen van onze leden. Ons doel is er voor te zorgen dat niemand in de regio Delft zich zorgen hoeft te maken over een passende uitvaart. Dat doen wij door de kosten laag te houden en mogelijkheden aan te bieden om te sparen.

Iedere 1ste en 3de donderdag van de maand kunt u bij De Laatste Eer terecht voor al uw vragen over uitvaarten, wensen vastleggen, het lidmaatschap, sparen etc. Vanaf 15.00 uur tot 16.30 uur kunt u terecht voor het inloopspreekuur in Bibliotheek Oostland, vestiging Pijnacker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#DeLaatsteEer #spreekuur in #pijnacker 🤔 'Kan ik van een zwerfkei uit onze tuin een grafsteen maken?' 🤔 'Is de plechtigheid gebonden aan tijd?' 🤨 'Kan ik een rouwkaart maken als ik zelf wil?' 😐 #DeLaatsteEer houdt een #spreekuur voor al uw #uitvaart vragen 👌

A post shared by Evenementen Kalender Oostland (@eventsoostland) on

Bibliotheek Oostland

6 december 2018

15:00 - 16:30

Julianalaan 47

Pijnacker