Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Vrijwilligerswerk – wat is er in Lansingerland te doen?

Vrijwilligerswerk is leuk!

Er zijn heel veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen! Bij de lokale sportvereniging, bij een zorg- of welzijnsinstelling of bij een regionale of landelijke organisatie….

Op zoek naar vrijwilligerswerk in eigen buurt of dorpskern? Het Vrijwilligers Informatie Punt VIP Lansingerland vertelt in pakweg een uurtje wat er allemaal te doen is in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. Een bijeenkomst voor iedereen die meer wil weten of vragen heeft.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Of mensen iets zoeken op vaste tijden of juist flexibel, beide is mogelijk. Ook zijn er veel verschillende werkzaamheden, van uitvoerend tot bestuurlijk. Voor (bijna) iedereen is er een vrijwilligersplek die past.

Datum: Maandagavond 25 juni
Aanvangstijd: 19.30 tot 20.30/21.00 uur
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan deelname
Vooraf aanmelden is noodzakelijk via info@viplansingerland.nl of via 010 - 522 55 45.

Na afloop kunnen mensen die dat willen zich inschrijven op vrijwilligerswerkvacatures.

Contact
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Ontmoetingscentrum Wel-Kom!

25 juni 2018

19:30 - 21:00

Dominee van Koetsveldstraat 2

Berkel en Rodenrijs